Mediator Hoofddorp

Bij Floor Mediation kunt u terecht voor een erkende mediator in Hoofddorp. Als MfN registermediator heb ik mij gespecialiseerd in arbeidsmediation en scheidingsmediation. Ik kan u dus helpen bij verscheidene arbeidsconflicten of uw scheiding. Dankzij mijn ervaring ben ik al veel verschillende type mensen tegengekomen. Hierdoor kan ik goed inspelen op de situatie en mij hierop aanpassen. Meer over mijn werk als mediator kunt u hieronder lezen.

In de omgeving van Hoofddorp ben ik werkzaam in Lisse, Nieuw Vennep, Sassenheim, Hillegom en Roelofarendsveen.

Mediator arbeidsconflict Hoofddorp

Als mediator voor arbeidsconflicten in Hoofddorp word ik steeds vaker ingeschakeld. Dit ondersteunt het idee dat mediation steeds vaker wordt toegepast bij arbeidsconflicten. Een van de grote voordelen van mediation is dat de beide partijen samen moeten werken om tot een wenselijke oplossing te komen. Als mediator ben ik onpartijdig en neutraal en help ik bij het vinden van een blijvende oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. De oorzaak van arbeidsconflicten is heel divers, van gebrek aan waardering tot een verstoorde arbeidsrelatie. Conflicten zorgen er doorgaans voor dat er veel stress en ongemakkelijke situaties op de werkvloer voorkomen. Dit zorgt voor een afname in werkplezier en productiviteit en een toename in ziekteverzuim.

Het is dus voor alle partijen het beste als een conflict zo snel mogelijk wordt opgelost. Als mediator help ik bij het snel oplossen van een conflict. Dit is dan ook een ander groot voordeel van mediation ten opzichte van juridische procedures, er is sneller een uitkomst. Ook het aanpakken van de oorzaak in plaats van het gevolg en het samen toe werken naar een win-win situatie zijn voordelen van mediation.

Mediator scheiding Hoofddorp

Een scheiding is nooit leuk. Als mediator bij scheidingen in Hoofddorp wil ik dan ook dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt voor alle betrokkenen. Het kan voorkomen dat door hoog opgelopen emoties de communicatie en verstandhouding is verslechterd. Bij mediation gesprekken zorg ik ervoor dat de emoties, naast de standpunten, rustig kunnen worden uitgesproken. Een veel voorkomend gevolg hiervan is dat de communicatie en verstandhouding sterk verbetert. Dit is een positief punt voor het verloop van het gehele proces.

Kiezen voor een mediator bij een scheiding zorgt ervoor dat u samen naar de meest wenselijke oplossingen zoekt. Tijdens de mediation zal ik helpen met het vinden van deze oplossingen en zorgen we dat er een win-win situatie ontstaat voor zo ver dit mogelijk is.

Contact

Wilt u Floor Mediation inschakelen voor uw arbeidsconflict of scheiding? Vul dan onderstaand formulier in voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@floormediation.nl of bel mij op 06-20900313 voor een mediator uit Hoofddorp!