Mediator Sassenheim

De beste, erkende MfN mediator in Sassenheim vindt u bij Floor Mediation. Ik help u  bij arbeidsconflicten en scheidingen. Dankzij mediation zijn er geen dure rechtszaken die ook nog eens veel van uw tijd en energie vragen. Als mediator heb ik altijd als doel om een win-win situatie te creëren voor beide partijen, wat het conflict ook is. Wilt u meer weten over mijn werk als mediator in Sassenheim? Lees dan hieronder verder.

Mijn mediation vindt naast Sassenheim ook plaats in Hoofddorp, Lisse, Nieuw Vennep, Hillegom en Roelofarendsveen.

Mediator arbeidsconflict Sassenheim

Er zijn twee verschillende soorten mediation die ik kan toepassen als mediator bij een arbeidsconflict in Sassenheim. Dat zijn exit-mediation en herstel-mediation. Het hangt geheel van de situatie en het conflict af wat voor mediation er wordt gedaan. Zijn er kleine conflicten tussen twee werknemers dan is herstel-mediation vaak de uitkomst. Er worden dan gesprekken gepland waarbij beide partijen hun verhaal kunnen doen. Uiteindelijk wordt er dankzij de bemiddeling voor gezorgd dat er weer normaal gewerkt kan worden. Zijn het ergere conflicten zoals heftige ruzies tussen werkgever en werknemer, dan is vaak exit-mediation de oplossing. Hierbij wordt de best mogelijke manier gezocht om uit elkaar te gaan. Als mediator kies ik geen partij, ook niet voor degene die mij heeft ingehuurd. Ik ben te allen tijde onpartijdig en behandel elk conflict vanuit een neutraal oogpunt.

Mediator scheiding Sassenheim

Ook als mediator bij scheidingen in Sassenheim is het mijn doel om rechtszaken te voorkomen. Voor niemand zijn vechtscheidingen beter dan echtscheidingen. Zeker als er kinderen mee gemoeid zijn, is het van belang om alles op alles te zetten om voor een normale scheiding te kiezen. Bij scheiding gaat het altijd om exit-mediation.

Tijdens de mediation gesprekken komen er meerdere onderwerpen aan bod waarbij het belangrijk is dat er goede afspraken worden gemaakt. De onderwerpen zijn: een ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling en pensioenverrekening. Zodra de afspraken zijn gemaakt, worden deze vastgelegd in de zogeheten scheidingsovereenkomst. Deze overeenkomst moet te allen tijde bekrachtigd worden door een rechter, anders is de overeenkomst niet geldig. Als mediator kan ik dit niet doen, er dient altijd een advocaat te worden ingeschakeld om dit nog even te laten doen.

Contact

Zoals u heeft kunnen lezen vindt u een erkende MfN registermediator in Sassenheim bij Floor Mediation. Heeft u een probleem dat u niet herkent in de beschreven situaties die u net heeft gelezen? U kunt altijd contact met mij opnemen om te bekijken of ik toch iets voor u kan betekenen als mediator. Neem contact op via onderstaand formulier, mail naar info@floormediation.nl of bel naar 06-20900313.