Mediator Lisse

Als erkende mediator in Lisse kan ik u helpen met uw scheiding of met arbeidsconflicten. Floor Mediation zorgt ervoor dat u rechtszaken voorkomt, zodat er geen sprake is van een winnaar en een verliezer, maar alleen van winnaars. Als MfN registermediator help ik u gezamenlijk oplossingen te vinden voor uw conflict waar u beiden achter staat. U kunt hieronder meer lezen over mijn werkzaamheden als mediator in Lisse.

Als erkende mediator ben ik niet alleen werkzaam in Lisse maar ook in Hoofddorp, Nieuw Vennep, Sassenheim, Hillegom en Roelofarendsveen.

Mediator arbeidsconflict Lisse

Arbeidsconflicten zijn er in verschillende soorten en maten. Als mediator in Lisse ben ik deze dan ook bijna allemaal al tegengekomen. Van conflicten tussen werkgever en werknemer tot oneerlijke behandeling van een werknemer op de werkvloer. Als werkgever kunt u natuurlijk uw conflict aan de kantonrechter voorleggen, maar dit kost veel geld, tijd en energie. Dit is een van de redenen dat mediators steeds vaker worden ingeschakeld. Een mediator zorgt ervoor dat de werknemer en werkgever op een goede manier uit elkaar kunnen gaan.

Niet bij elk conflict is het nodig dat de werknemer en werkgever uit elkaar gaan. Als werkgever en  werknemer de arbeidsrelatie willen voortzetten, dan kan er aan herstel-mediation worden gedaan. Hierbij begeleid ik als mediator het gesprek tussen partijen. Er kan dan op een rustige manier met elkaar worden uitgesproken wat er aan de hand is. Uit ervaring blijkt, dat hierna vaak het arbeidsgeschil is opgelost.

Mediator scheiding Lisse

Als mediator bij scheidingen in Lisse probeer ik om rechtszaken te voorkomen. Door om tafel te gaan met beide partijen heb ik het doel om de partijen in te laten zien dat een normale echtscheiding veel beter is dan een vechtscheiding. Daarnaast is dit ook veel beter voor eventuele kinderen. Tijdens de mediation gesprekken loop ik samen met u de belangrijkste thema’s door die te maken hebben met het afhandelen van de scheiding. Denk hierbij aan mogelijke onderwerpen zoals een ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling, pensioenverrekening en een scheidingsovereenkomst. In een scheidingsovereenkomst worden alle gemaakte afspraken vastgelegd. Deze zal via een advocaat door een rechter worden bekrachtigd.

Contact

Zoals gezegd, sta ik u bij met mediation bij arbeidsconflicten en scheidingen in Lisse. Heeft u een probleem maar past dit niet in de onderwerpen die u net heeft gelezen? U kunt altijd contact met mij opnemen om erachter te komen of ik iets voor u kan betekenen. U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl