Mediator Den Haag

Bent u op zoek naar een erkende mediator in Den Haag die u kan helpen bij een scheiding of arbeidsconflict? Kies dan voor Floor Mediation. Ik kan u als MfN registermediator helpen met arbeidsconflicten, of als u een mediator nodig heeft voor de gesprekken over de echtscheiding. Als mediator wil ik ervoor zorgen dat u gezamenlijk uw geschil oplost. En niet een rechter over uw conflict laat beslissen. Bij een rechtszaak is er altijd sprake van een winnaar en een verliezer. Als mediator wil ik met mediation ervoor zorgen dat er geen verliezers zijn. U komt gezamenlijk tot een oplossing waar u beiden achter staat. Een win-win situatie dus. Meer weten over de verschillende situaties waarin ik als mediator in Den Haag werkzaam ben? Lees dan verder.

Als mediator in de omgeving Den Haag ben ik werkzaam in Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.

Mediator arbeidsconflict Den Haag

In het geval van mediation bij een arbeidsconflict in Den Haag zijn er twee mogelijkheden: exit-mediation of herstel-mediation, geheel afhankelijk van het conflict en de situatie. Exit-mediation komt aan bod als het bij een arbeidsconflict beter is om afscheid te nemen van elkaar. Dit kan natuurlijk via de kantonrechter,  maar exit-mediation wordt steeds vaker gebruikt. Een goede zaak, want bij mediation staan partijen zelf aan het roer.

Als mediator begeleid ik de communicatie, en de onderhandelingen over de voorwaarden waarop partijen de samenwerking stoppen. De afspraken die worden gemaakt tijdens de mediation worden in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd. Wanneer deze is ondertekend door beide partijen, is de mediation afgerond. Dit zorgt ervoor dat u in dit geval een ontslag met wederzijds goedvinden heeft.

Herstel-mediation in Den Haag wordt gebruikt wanneer u de arbeidsrelatie nog wilt voortzetten. Door middel van een goed gesprek onder leiding van een mediator kan de slechte relatie tussen werknemer en werkgever verbeteren. Als mediator zal ik ervoor zorgen dat alles op tafel komt en allebei de partijen evenveel aan bod komen. Over het algemeen zorgt dit voor wederzijds begrip, en ontstaat ruimte voor normaal contact, waarna het arbeidsgeschil gemakkelijk opgelost kan worden.

Mediation arbeidsconflicten

Als mediator in Den Haag kom ik verschillende soorten arbeidsconflicten tegen. In sommige gevallen word ik ingehuurd op initiatief van een werkgever, maar ik kan ook ingehuurd worden op initiatief van een werknemer. In beide gevallen is van belang dat partijen er samen via mediation willen uitkomen. De verschillende arbeidsconflicten die ik tegenkom zijn onder meer: arbeidsconflict tussen werkgever en werknemer, werkweigering van een werknemer, arbeidsconflict tussen twee werknemers, gevoel van oneerlijke behandeling op de werkvloer door werknemer, en een geschil over vermeend disfunctioneren.

Mediator scheiding Den Haag

Als mediator bij een scheiding in Den Haag is het eigenlijk altijd exit-mediation. Tijdens mediation rond scheidingen is het mijn doel om ervoor te zorgen dat u samen goede afspraken kunt maken waar u beiden echt achter staat. Bij een scheiding moeten afspraken worden gemaakt over verschillende onderwerpen, zoals de omgang met eventuele kinderen, verdeling van het geld, kinderalimentatie, partneralimentatie, en opgebouwde pensioenen. Ik wil ervoor zorgen dat u er samen op een goede manier blijvend uitkomt.

Kiezen voor mediation bij scheidingen

De mensen die voor mij als mediator kiezen weten dat ze elkaar tegen zullen blijven komen, zeker als er kinderen in het spel zijn. Daarom willen ze zo goed mogelijk uit elkaar gaan. Om dit te regelen is mediation de beste optie. Kiezen voor een mediator bij een scheiding in Den Haag zorgt ervoor dat u tijd, geld en energie bespaart. Na afloop van de mediation worden de afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Een advocaat zal de gemaakte afspraken daarna nog even door een rechter laten bekrachtigen.

Contact

Bent u op zoek naar een vakbekwame, neutrale en onpartijdige mediator met een persoonlijke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op, en kom erachter wat ik voor u kan betekenen bij uw arbeidsconflict of scheiding in Den Haag. U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl.