Mediator Voorschoten

De erkende mediator in Voorschoten vindt u bij Floor Mediation. Ik help u als MfN registermediator bij arbeidsconflicten en scheidingen. Als mediator begeleid ik u bij het gezamenlijk vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Ik zorg ervoor dat er uit uw situatie geen verliezer komt, maar alleen maar winnaars. Meer over mijn mediation werkzaamheden leest u hieronder.

Als mediator ben ik, naast Voorschoten, ook werkzaam in Den Haag, Leidschendam, Wassenaar en Zoeterwoude.

Mediator arbeidsconflict Voorschoten

Bij arbeidsconflicten in Voorschoten zijn er voor de mediaton twee mogelijkheden: herstel-mediation en exit-mediation. Bij herstel-mediation is het doel om ervoor te zorgen dat het conflict wordt opgelost waarna een werknemer gewoon weer aan het werk kan. Dit zijn vaak de minder erge conflicten zoals een ruzie tussen twee werknemers. Tijdens een herstel-mediation zorg ik er dan voor dat het conflict wordt uitgepraat. Bij exit-mediation is het een heel ander verhaal. Dit conflict is vaak al hoog opgelopen en dan zit er niks anders meer op dan uit elkaar gaan. Door middel van mediation is het de bedoeling dat de best mogelijke optie voor beide partijen wordt gevonden. Het resultaat is vaak dat er een overeenkomst wordt bereikt waarbij ontslag met wederzijds goedvinden plaatsvindt.

Mediation arbeidsconflict

Zoals al gezegd zijn er twee soorten mediation bij arbeidsconflicten, maar u vraagt zich misschien af aan wat voor conflicten u dan moet denken. De meest voorkomende zijn: arbeidsconflicten tussen werkgever en werknemer, arbeidsconflicten tussen twee werknemers, werkweigering van een werknemer, gevoel van een werknemer dat hij of zij oneerlijk wordt behandeld, verzuim, en een geschil over disfunctioneren. Natuurlijk zijn er nog meer conflicten die plaats kunnen vinden op de werkvloer. Wilt u meer informatie over mediation bij uw arbeidsconflict? Neem dan contact met mij op.

Mediator scheiding Voorschoten

Als mediator bij scheidingen in Voorschoten ben ik eigenlijk altijd maar met een soort mediation bezig: exit-mediation. Ik word vaak ingehuurd door mensen die op een goede manier uit elkaar willen gaan. Deze personen weten dat ze elkaar in de toekomst nog tegen zullen komen, door kinderen of door bijvoorbeeld gezamenlijke vrienden, en willen daarom op een normale manier uit elkaar gaan. Bij scheidingsmediation zijn er een aantal onderwerpen die aan bod komen, waarbij het natuurlijk ook afhankelijk is of er kinderen in de relatie aanwezig zijn. Als dit het geval is, dan komen de volgende onderwerpen voorbij: ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling, pensioenverrekening en uiteindelijk de scheidingsovereenkomst.

Mediation bij scheidingen in Voorschoten

Bij mediation bij scheidingen is het belangrijk dat beide partijen hun wensen kenbaar kunnen maken. Als mediator zorg ik ervoor dat beide partijen zich gelijk voelen en dat ze even veel inspraak hebben. Als alle afspraken zijn gemaakt, dan worden deze vastgelegd in een scheidingsovereenkomst. Deze overeenkomst moet uiteindelijk nog bekrachtigd worden door een rechter. Hiervoor dient u een advocaat in te huren die dit kan laten doen.

Contact

Wilt u weten wat ik als mediator voor u kan betekenen, of wilt u meer informatie over uw arbeidsconflict en hoe ik daar eventueel bij zou kunnen helpen? Neem dan contact op met Floor Mediation en laat mij u verder helpen.

U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl.