Mediator Zoeterwoude

Een mediator in Zoeterwoude voor arbeidsmediation of scheidingsmediation vindt u bij Floor Mediation. Als MfN registermediator ben ik gespecialiseerd in het oplossen van arbeidsconflicten en het soepeler laten verlopen van een scheiding. Na jarenlange ervaring weet ik hoe ik moet reageren op verschillende type personen en situaties. Er zijn nog maar weinig situaties waarin ik mij niet heb begeven. Meer over mijn werk als mediator in Zoeterwoude leest u hieronder.

Naast Zoeterwoude ben ik ook als mediator werkzaam in Den Haag, Leidschendam, Voorschoten en Wassenaar.

Mediator arbeidsconflict Zoeterwoude

Als mediator bij arbeidsconflicten in Zoeterwoude zorg ik ervoor dat beide partijen samen op zoek gaan naar een oplossing voor het conflict. Tijdens de mediation zorg ik ervoor dat iedereen zijn verhaal kan doen. Doordat dit gebeurt ontstaat er vaak al meer begrip bij de betrokken personen. Het is belangrijk dat een arbeidsconflict snel wordt opgelost omdat zo’n conflict ervoor kan zorgen dat de productiviteit vermindert en het ziekteverzuim juist hoger wordt. Dit is voor niemand gunstig en een snelle oplossing is vaak gewenst.

Steeds vaker wordt er gekozen voor mediation. Dit is ook niet gek want het kent vele voordelen ten opzichte van een rechtszaak zoals de lagere kosten, het verbeteren van de verstandhouding, het sneller afhandelen van het conflict en het zoeken naar een win-win situatie. Dat vind ik ook zo fijn aan mijn werk als mediator bij arbeidsconflicten, ervoor zorgen dat er alleen maar winnaars zijn en geen verliezers.

Mediator scheiding Zoeterwoude

Als mediator bij scheidingen in Zoeterwoude ben je eigenlijk altijd bezig met exit-mediation. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat er een oplossing komt waar beide partijen tevreden mee zijn. Bij sommige gevallen lopen de emoties tijdens de scheiding hoog op waardoor communicatie en de onderlinge verstandshouding verslechtert. Dankzij mediation kunnen de emoties en standpunten beter aan elkaar duidelijk gemaakt worden. Als onpartijdige en neutrale mediator zorg ik ervoor dat er wordt geluisterd naar de betrokken personen.

Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn is het belangrijk om te voorkomen dat een scheiding een vechtscheiding wordt. Dankzij mediation is dit vaak het geval. Het kent vele voordelen omdat het niet alleen goedkoper is dan een rechtszaak maar er wordt ook sneller tot oplossingen gekomen. Daarnaast is een win-win situatie waar mogelijk ook altijd het doel

Contact

Meer weten over mij als mediator in Zoeterwoude of wilt u een gratis kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen. Het is ook mogelijk om mij te bellen op 06-20900313 of te mailen via info@floormediation.nl. In alle gevallen neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.