Mediator Zandvoort

Een erkende en specialistische mediator in Zandvoort is wat Floor Mediation omschrijft. Ik ben gespecialiseerd in arbeids- en scheidingsmediation. Mijn MfN registratie zorgt ervoor dat u zeker weet dat u te maken heeft met een mediator die voldoet aan de kwaliteitseisen zoals betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid. Dit is ook wat u zult ervaring tijdens de mediation. Benieuwd naar mijn werkzaamheden als mediator in Zandvoort? Lees dan snel verder en kom erachter wat ik voor u kan betekenen.

Als mediator ben ik naast Zandvoort ook werkzaam in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Leimuiden, Noordwijkerhout en Voorhout.

Mediator arbeidsconflict Zandvoort

Een van mijn specialisaties als mediator zijn arbeidsconflicten en hiervoor ben ik werkzaam in onder andere Zandvoort. Ik heb een specialisatie-opleiding gevolgd op het gebied van arbeidsmediation. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een volledig gecertificeerde ADR mediator ben. Ik heb zowel werknemers als werkgevers bijgestaan en geadviseerd. Ik heb naast ervaring als mediator ook werkervaring als arbeidsrecht jurist en ben een gecertificeerde coach. Door al deze ervaring heb ik een breed draagvlak waarmee ik advies kan geven.

Tijdens de arbeidsmediation ga ik als mediator samen met de partijen op zoek naar de best mogelijke oplossing voor het conflict, of dit nou kwam door miscommunicatie of een verstoorde arbeidsrelatie. Bij mediation wordt altijd toe gewerkt naar een win-win situatie, in tegen stelling tot een juridische procedure waar altijd een winnaar en een verliezer zijn.

Mediator scheiding Zandvoort

Mijn tweede specialisatie voor familie mediation heeft ervoor gezorgd dat ik een volledig gecertificeerde Family mediator ben op het gebied van scheidingen in bijvoorbeeld Zandvoort. Ook tijdens mediation omtrent scheiding kan ik mijn ervaring als gecertificeerde coach inzetten. Dankzij mijn werk als coach kan ik beide partijen helpen in de communicatie en het uiten van de emoties. Mijn werkzaamheden als jurist arbeidsrecht zorgt ervoor dat ik op procedureel en juridisch gebied extra goed van dienst kan zijn.

Tijdens de mediation zullen we samen op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie. Als mediator heb ik altijd als doel om een win-win situatie te creëren waardoor iedereen de gesprekken afsluit met een positief gevoel.

Contact

U kunt mij op verschillende manieren bereiken. Wilt u een gratis kennismakingsgesprek aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Als u nog vragen heeft over mijn werk als mediator in Zandvoort of wanneer u niet zeker weet of ik u kan helpen kunt u bellen naar 06-20900313 of een mail sturen naar info@floormediation.nl.