Mediator Warmond

Een erkende mediator in Warmond die u kan helpen bij arbeidsconflicten of scheidingen vindt u bij   Floor Mediation. Ik ben een MfN en ADR registermediator en kan u helpen bij het oplossen van uw geschil. U krijgt bij mij te allen tijde een onpartijdige en neutrale aanpak. Meer weten over scheidingsmediation of arbeidsmediation? Lees dan hieronder verder.

Mijn mediation vindt naast Warmond ook plaats in Leiden, Leiderdorp, Rijnsburg, Oegstgeest, Noordwijk en Katwijk.

Mediator arbeidsconflict Warmond

Als mediator van arbeidsconflicten in Warmond merk ik dat er steeds meer mediation wordt toegepast. Een van de voordelen van mediation tegenover een rechtszaak is dat er wordt samengewerkt door beide partijen om het conflict op te lossen. Als bemiddelaar zorg ik ervoor dat er een blijvende oplossing komt waar beide partijen achterstaan.

Er zijn verschillende oorzaken van arbeidsconflicten zoals miscommunicatie of een verstoorde arbeidsrelatie. Deze oorzaken zorgen vaak voor stress, een lagere productiviteit en ziekteverzuim. Dit zorgt voor een situatie die voor niemand aangenaam is. Als partijen er  samen niet uitkomen, biedt een mediator de oplossing. De verhalen kunnen vertrouwelijk worden verteld en beide partijen luisteren goed naar elkaar. Mediation heeft meerdere voordelen tegen opzichte van een rechtszaak. Zo is mediation een stuk sneller, zijn de kosten lager, en is er sprake van een win-win situatie.

Mediator scheiding Warmond

Als mediator bij scheidingen in Warmond merk ik vaak dat de emoties ervoor zorgen dat de communicatie verslechtert. Hierdoor kunnen mensen vaak moeite hebben om goede afspraken te maken. Mediation helpt om emoties en wensen duidelijk te maken aan elkaar. Dit zorgt ervoor  dat er meer begrip voor elkaar komt. Het gevolg hiervan is dat de communicatie verbetert. Tijdens de mediation gaan jullie vervolgens aan de slag om oplossingen te vinden voor allerlei verschillende problemen. Onderwerpen waar over gesproken moet worden zijn een ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling en pensioenverrekening. Deze afspraken worden dan vastgelegd in de scheidingsovereenkomst. Deze overeenkomst moet via een advocaat door een rechter worden bekrachtigd om het officieel te maken.

Contact

Wilt u contact opnemen met Floor Mediation voor een mediator in Warmond? Dit kan via onderstaand contactformulier, of door te bellen naar 06-20900313, of te mailen naar info@floormediation.nl. U kunt hier terecht voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.