Mediator Voorhout

De erkende mediator in Voorhout die u bij kan staan in uw arbeidsconflict of scheiding is Floor Mediation. Dankzij mijn ervaring als MfN register mediator bij scheidingen en verschillende arbeidsconflicten kan ik mij goed inleven in verschillende situaties en beide partijen. Mijn doel zal altijd zijn om rechtszaken te voorkomen omdat hier altijd een winnaar en verliezer uit komen. Met behulp van mediation is er de mogelijkheid tot een win-win situatie. Daarnaast kosten rechtszaken meer tijd, energie en geld. Benieuwd naar mijn werkzaamheden als mediator in Voorhout? Lees dan verder.

Naast Voorhout ben ik als mediator ook werkzaam in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Leimuiden en Noordwijkerhout.

Mediator arbeidsconflict Voorhout

Geen conflict is mij te gek als mediator bij arbeidsconflicten in Voorhout. Door mijn jarenlange ervaring ben ik al veel verschillende situaties tegengekomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weet hoe ik om moet gaan met verschillende typen werkgevers en werknemers. Als mediator ben ik bij mediation gesprekken neutraal en onpartijdig. Mijn doel is om tot de best mogelijke oplossing te komen voor beide partijen en niet om te zorgen voor een winnaar. De best mogelijke oplossing verschilt per mediation geval. De ene keer is dat uit elkaar gaan en de andere keer is dat het herstellen van de arbeidsrelatie.

Mediation arbeidsconflicten

In het geval van mediation bij arbeidsconflicten zijn er voor een mediator twee soorten mediation mogelijk, namelijk: exit-mediation en herstel-mediation. Per conflict verschilt er wat de gewilde uitkomst is. Dit is ook afhankelijk van de werkgever en medewerker. Veelvoorkomende arbeidsconflicten zijn conflicten tussen medewerkers of tussen werkgever en medewerker. Andere conflicten die ook voorkomen zijn bijvoorbeeld geschillen over vermeend disfunctioneren. Om deze arbeidsconflicten op te lossen is het natuurlijk mogelijk om een kantonrechter in te schakelen. Dit heeft vaak een slechte invloed voor het imago van het bedrijf en het kost veel tijd en geld. Mediation onder leiding van een ervaren mediator is dan een veel betere oplossing en dankzij mijn bemiddeling zal de best mogelijke uitkomst voor beide partijen worden gevonden, wat dit ook zal zijn.

Mediator scheiding Voorhout

Als mediator bij scheidingen in Voorhout is er eigenlijk altijd maar een soort mediation en dat is exit-mediation. Dankzij mediation probeer ik beide partijen in te laten zien dat een vechtscheiding in alle gevallen slechter is dan een normale echtscheiding. Zeker wanneer er kinderen in de relatie zijn. De belangrijkste onderwerpen tijdens de mediation gesprekken worden allemaal doorgenomen en uiteindelijk worden de gemaakte afspraken in een scheidingsovereenkomst verwerkt. Als laatste dient deze overeenkomst door een advocaat bij een rechter worden bekrachtigd.

Contact

Een vakbekwame, neutrale en onpartijdige mediator met een persoonlijke aanpak in Voorhout vindt u bij Floor Mediation. U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen of bel naar 06-20900313. Het is ook mogelijk om uw vragen te mailen naar info@floormediation.nl