Mediator Noordwijkerhout

Een erkende mediator in Noordwijkerhout met een persoonlijke aanpak vindt u bij Floor Mediation. Als MfN registermediator sta ik tot uw beschikking bij arbeidsconflicten of scheidingen. Dankzij mediation worden over het algemeen de beste oplossingen gevonden waar beide partijen een positief gevoel aan overhouden. Alles over mijn werk als mediator in Noordwijkerhout leest u hieronder.

Mijn werk als mediator doe ik naast Noordwijkerhout ook in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Leimuiden en Voorhout.

Mediator arbeidsconflict Noordwijkerhout

Heeft u een arbeidsconflict in Noordwijkerhout? Als mediator in Noordwijkerhout ben ik al vele arbeidsconflicten tegengekomen. Tijdens mijn werk word ik gekenmerkt als een vakbekwame, neutrale en onpartijdige mediator. Ik hanteer graag een persoonlijke aanpak zodat alle partijen zich goed voelen tijdens de gesprekken. Dankzij mediation kunnen dure en slepende rechtszaken bij arbeidsconflicten worden voorkomen.

Mediation arbeidsconflicten

Zoals gezegd kan mediation bij arbeidsconflicten ervoor zorgen dat er geen rechtszaak nodig is. Met hulp van mij als mediator zoeken partijen de beste oplossing  voor hun geschil, of dit nou betekent dat het beter is om allebei een eigen weg te gaan of om de arbeidsrelatie weer te herstellen. Als het de beste optie is om uit elkaar te gaan, dan zal ik tijdens de mediation gesprekken ervoor zorgen dat allebei de partijen hun zegje kunnen doen. Het is uiteindelijk het doel om op een goede manier uit elkaar te gaan, zodat beide partij tevreden kunnen zijn.

Mediator scheiding Noordwijkerhout

In het geval van een mediation  bij een scheiding in Noordwijkerhout worden er tijdens de mediation gesprekken verschillende afspraken gemaakt over verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen zijn over het algemeen: een ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling en pensioenverrekening. Al deze onderwerpen worden uiteindelijk in een scheidingsovereenkomst opgenomen. Deze overeenkomst dient via een advocaat  door een rechter te worden bekrachtigd.

Dankzij mijn werk kan ik ervoor zorgen dat echtscheidingen geen vechtscheidingen worden. Vechtscheidingen zijn voor niemand leuk en al helemaal niet als er kinderen in het spel zijn. Het is dan het beste om op een manier uit elkaar te gaan waar beide partijen tevreden mee zijn, zodat de scheiding soepel kan verlopen. Mijn doel als mediator is dan ook om mensen met een tevreden gevoel huiswaarts te laten keren.

Contact

Bent u op zoek naar een erkende mediator in Noordwijkerhout? Neem dan contact op met Floor Mediation door onderstaand formulier in te vullen. U kunt mij ook bereiken via 06-20900313 of door te mailen naar info@floormediation.nl. Hier kunt u uw vragen kwijt als u graag wil weten of ik ook iets voor u kan betekenen als mediator.