Mediator Noordwijk

Floor Mediation is uw erkende mediator in Noordwijk en omgeving. Ik help u als MfN registermediator op het gebied van arbeidsconflicten en scheidingen. Ik zet mij in om de communicatie  tussen partijen te verbeteren zodat u samen een goede oplossing voor uw geschil kunt vinden. Hierdoor voorkomt u een rechtszaak waarbij er altijd sprake van een winnaar en verliezer is. Lees hier meer over mijn werkzaamheden als mediator en kom erachter of ik u verder kan helpen.

Als mediator in de omgeving van Leiden ben ik niet alleen werkzaam in Leiden en Noordwijk maar ook in Rijnsburg, Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk en Warmond.

Mediator arbeidsconflict Noordwijk

Arbeidsconflicten in Noordwijk zijn er in verschillende soorten en maten. Als mediator behandel ik iedereen gelijk. Ik ben neutraal en onpartijdig, het maakt dus niets uit wie mij betaalt. Ik ben altijd objectief. Of u als werkgever mediation wilt omdat u een conflict heeft met een werknemer, of als werknemer die zich oneerlijk behandelt voelt. Bij elke situatie behandel ik iedereen als gelijke en is het mijn doel om energie rovende rechtszaken te voorkomen en tijd en geld te besparen.

Mediation arbeidsconflict Noordwijk

Er zijn twee verschillende soorten mediation in het geval van arbeidsconflicten: exit-mediation en herstel-mediation. In het eerste geval help ik partijen om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Mijn inzet als mediator is dan om partijen zelf een regeling te laten treffen die aan beide partijen voldoening geeft. Bij herstel-mediation is het mijn doel dat partijen gezamenlijk het conflict oplossen waarna een werknemer gewoon weer aan het werk kan. Vooral bij herstel-mediation kan een gesprek al de oplossing bieden. Ik zorg ervoor dat beide partijen evenveel gesprekstijd krijgen. Ook zorg ik ervoor dat partijen gelijkwaardig zijn. Dus niet dat een werknemer tegenover drie leden van de directie komt te zitten om zijn of haar verhaal te doen.

Mediator scheiding Noordwijk

Helaas komt het nog vaak genoeg voor dat een echtscheiding in een vechtscheiding verandert. Mijn doel als mediator bij scheidingen in Noordwijk is om te zorgen dat de scheidingen op de juiste manier verlopen. Van vechtscheidingen wordt niemand beter, en al helemaal niet de kinderen als deze aanwezig zijn. Tijdens de mediation gesprekken worden verschillende onderwerpen behandeld die van belang zijn bij de scheiding, zoals een ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling, pensioenverrekening en als laatste natuurlijk de scheidingsovereenkomst. De afspraken die samen worden gemaakt geven vaak meer voldoening dan wanneer een partij met allerlei eisen komt die vooral in het voordeel van de eiser zijn. Als mediator zorg ik ervoor dat beide partijen evenveel inbreng hebben en zorg ik dat partijen zelf waar mogelijk ook met creatieve ideeën komen. Zodra alle afspraken zijn gemaakt, worden deze vastgelegd in een scheidingsovereenkomst. Deze scheidingsovereenkomst dient door de partijen te worden ondertekend en moet nog even via een advocaat door een rechter worden bekrachtigd.

Contact

Kiezen voor mediation in Noordwijk kent eigenlijk alleen maar voordelen. Het bespaart naast tijd en geld ook veel energie, en geeft vaak veel meer voldoening dan dure rechtszaken. Als onpartijdige en neutrale mediator help ik u de communicatie te verbeteren en samen uw geschil op te lossen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op zodat u erachter komt hoe Floor Mediation u kan helpen.

U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl