Mediator Leiderdorp

Bij Floor Mediation vindt u dé erkende mediator in Leiderdorp. Ik kan u als MfN registermediator helpen bij een arbeidsconflict of echtscheiding. Ik zorg ervoor dat u het gesprek kunt aangaan met uw werkgever, werknemer of partner om samen tot de beste oplossing te komen. Vooral bij een scheiding is het belangrijk om zoveel mogelijk samen te regelen zodat de kinderen er zo min mogelijk last van hebben. U leest hier meer over mijn werkzaamheden als mediator in Leiderdorp.

Als mediator ben ik niet alleen werkzaam in Leiderdorp maar ook in Leiden, Rijnsburg, Oegstgeest, Noordwijk, Katwijk en Warmond.

Mediator arbeidsconflict Leiderdorp

Van een mediator bij een arbeidsconflict in Leiderdorp kunnen twee dingen worden verwacht. Of de inzet is dat een werknemer weer aan het werk kan, of het is de bedoeling dat ik u help om gezamenlijk tot een ontslagregeling te komen. Dit wordt ook wel herstel-mediation of exit-mediation genoemd. De arbeidsconflicten die ik onder andere al heb meegemaakt zijn conflicten tussen werkgever en werknemer, conflicten tussen twee werknemers of dat een werknemer zich oneerlijk behandeld voelde. Dit zijn maar enkele voorbeelden die ik ben tegenkomen tijdens mijn werk als mediator in Leiderdorp.

Mediator scheiding Leiderdorp

Als mediator help ik bij scheidingen in Leiderdorp om tot de best mogelijke oplossing te komen. Tijdens de scheidingsmediation kunnen de volgende onderwerpen worden besproken: het ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling, pensioenverrekening en de scheidingsovereenkomst. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van of er kinderen aanwezig zijn. Vooral voor hen maar ook voor de ex-partners is het het beste als de scheiding zo goed mogelijk verloopt, en dat het niet resulteert in een vechtscheiding. Zodra u het eens bent geworden over de gemaakte afspraken dan is het tijd om een advocaat te nemen. Dit kan samen met uw (ex)partner. De advocaat zal dan nog de gemaakte afspraken laten bekrachtigen door een rechter. Hier is nog steeds een advocaat voor nodig.

Mediation bij arbeidsconflicten en scheidingen

Bij mediation lost u samen uw conflict op onder begeleiding van een mediator. De mediator uit Leiderdorp helpt bij de communicatie, en zorgt ervoor dat alle zaken uitgesproken worden. Met behulp van mediation wordt vaak al snel een oplossing gevonden en kunnen er bepaalde problemen en meningsverschillen uit de wereld worden geholpen. Als mediator ben ik altijd bezig met maatwerk en richt ik mij erop dat partijen samen goede afspraken maken waar ze beiden achter staan.

Contact

Benieuwd naar wat ik voor u als mediator in Leiderdorp kan betekenen? Neem dan contact op met Floor Mediation en plan een vrijblijvende afspraak in. U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl